Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DBP Kayapınar İlçe Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Diyarbakır’da, terör örgütüne yönelik dün düzenlenen ve DBP İl Eş Başkanı Ali Şimşek’in gözaltına alındığı operasyonda, Kayapınar İlçe Eş Başkanları Mustafa Uyguner ve Sevim Adsoy’un da gözaltına alındığı öğrenildi.Diyarbakır...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da, terör örgütüne yönelik dün düzenlenen ve DBP İl Eş Başkanı Ali Şimşek’in gözaltına alındığı operasyonda, Kayapınar İlçe Eş Başkanları Mustafa Uyguner ve Sevim Adsoy’un da gözaltına alındığı öğrenildi.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen terör soruşturması kapsamında dün DBP Diyarbakır il ve Kayapınar ilçe binası ile parti yöneticilerinin evlerine eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. DBP İl Eş Başkanı Ali Şimşek’in gözaltına alındığı operasyonda, Kayapınar İlçe Eş Başkanları Mustafa Uyguner ve Sevim Adsoy’un da gözaltına alındığı öğrenildi.
Şimşek, Uyguner ve Adsoy’un emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirilirken, hakkında yakalama kararı çıkarılan DBP Kayapınar eski İlçe Başkanı Ramazan Şimşek’in bulunmasına yönelik çalışmalar sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.