Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dayı Yeğen Kavgasında Silahlar Konuştu: 1 Yaralı

Kağıthane’de aile içinde yaşanan bir problem nedeniyle çıkan kavgada bir kişi, yeğenini silahla yaraladı.Edinilen bilgiye göre olay, Gürsel Mahallesi, Eski Beşiktaş Caddesi üzerinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. aile içinde yaşanan...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağıthane’de aile içinde yaşanan bir problem nedeniyle çıkan kavgada bir kişi, yeğenini silahla yaraladı.
Edinilen bilgiye göre olay, Gürsel Mahallesi, Eski Beşiktaş Caddesi üzerinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. aile içinde yaşanan bir problem nedeniyle Erdoğan Y. ve yeğeni Umut K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Erdoğan Y., yanında bulunan silahın kabzasıyla Umut K.nin başına vurdu. Silah kabzasıyla Umut K.’yi başından yaralayan Erdoğan Y. ardından yeğeninin bacaklarına ateş açtı. Erdoğan Y. olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından Umut K. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
SİLAHLI KAVGA ANI KAMERALARA YANSIDI
Öte yandan Erdoğan Y.’nin Umut K.’yi silahla yaraladığı anlar ise bir amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Kısa bir süre sonra Erdoğan Y.’nin karakola giderek teslim olduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.