Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darp Fotoğrafını Paylaştıktan Sonra İntihar Etti

İzmir’in Bornova ilçesinde, eşinden ve eşinin yakınları tarafından darp edildiği iddia edilen kadın, sosyal paylaşım sitesine darp fotoğraflarını koyduktan sonra intihar etti.Olay, dün gece saatlerinde, Altındağ semti, 4282/1 Sokak’ta...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bornova ilçesinde, eşinden ve eşinin yakınları tarafından darp edildiği iddia edilen kadın, sosyal paylaşım sitesine darp fotoğraflarını koyduktan sonra intihar etti.
Olay, dün gece saatlerinde, Altındağ semti, 4282/1 Sokak’ta bulunan evde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir eşinden şiddet gören bir çocuk annesi Fatma S. (29), bunalıma girip çok sayıda hap içti. Evde yakınları tarafından yerde hareketsiz yatan gen kadını ve boş hap kutularını bulan yakınları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Fatma S.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis incelemesinden sonra Fatma S.’nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
DARP FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI
Öte yandan genç kadının dün gece yarısı sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan paylaştığı yazı ve fotoğraf dikkat çekti. Fatma S. başından, kolundan, bacağından darp edildiği fotoğrafları paylaşıp, ’’Belki herkes bu boşanmada beni suçlayacak. Ama kocam H’nin dayısı ve kızı beni döverken H. kollarımı tutup güya beni savunurken darp raporu almamam için beni tehdit etti. ’Merdivenlerden düştüm diyeceksin’ dedi. ’Eğer şikayet edersen boşarım seni’ dedi. Bu saatten sonra bugün itibariyle H. denen şahıs ne oğlumun nede benim hayatımda yok. Artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum... Yorum size kalmış’’ notunu yazdı.
TOPRAĞA VERİLDİ
Fatma S.’nin cenazesini yapılan otopsi sonrası yakınları İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan aldı. Genç kadının cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Altındağ semtindeki Mescidi Aksa Camii’nde kılındı. Cenazeye Fatma S.’nin ailesi, yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından Fatma S’nin naaşı Işıkkent Mezarlığı’nda toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.