Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darıca’da Yol Kesme Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yol kesme meselesi yüzünden yaşanan tartışma sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Darıca Osmangazi Mahallesi, Aşıroğlu Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yol kesme meselesi yüzünden yaşanan tartışma sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Darıca Osmangazi Mahallesi, Aşıroğlu Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden birbirlerini tanıyan Erdem Filiz (28) ile bir şahıs dün gece saatlerinde sokakta karşılaştı. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı Erdem Filiz diğer şahsın yolunu kesti ve tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın giderek şiddetlenmesi sonucu ismi öğrenilemeyen bir kişi Erdem Filiz’i bıçaklayarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis ve 112 acil servis ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri ağır yaralı olan Erdem Filiz’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı şahıs tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastaneye götürülen şahsın hayatını kaybettiği öğrenildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.