Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbecilerden 1’i ağaçta diğeri ise mısırların arasında yakalandı

Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik darbeci asker grubu içerisinde bulunan son 2 kişi daha sorgulanmak üzere Muğla’ya gönderildi.Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi’nde akşam saatlerinde düzenlenen operasyon ile 9 darbecinin...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik darbeci asker grubu içerisinde bulunan son 2 kişi daha sorgulanmak üzere Muğla’ya gönderildi.
Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi’nde akşam saatlerinde düzenlenen operasyon ile 9 darbecinin yakalanmasının ardından 11 kişilik grupta yer alan Yüzbaşı Muammer Gözübüyük ve Mustafa Serdar Özay isimli darbeci askerler, sabaha karşı gizlendikleri Muğla-Fethiye karayolu üzerindeki mısır tarlasında yakalandı. Birisi ağaçta diğer ise mısırların arasında gizlenen darbeci askerler, üzerileri çıplak vaziyette Çetibeli Jandarma Karakolu’na getirildi.
Burada sağlık kontrolünden geçirilen 2 darbeci asker, diğer 9 kişi de olduğu gibi üzerilerine sivil kıyafet giydirilerek sorgulanmak üzere Muğla İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.