Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbeci askerler maden ocağında görüldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 15 Temmuz gecesi Marmaris’te saldırı düzenledikten sonra kaçan 11 darbeci asker Ula ilçesi kırsalında kapalı bir maden ocağında görüldü. Bölgeye operasyon düzenleyen Özel Kuvvetler, darbeci askerlerin...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 15 Temmuz gecesi Marmaris’te saldırı düzenledikten sonra kaçan 11 darbeci asker Ula ilçesi kırsalında kapalı bir maden ocağında görüldü. Bölgeye operasyon düzenleyen Özel Kuvvetler, darbeci askerlerin izini sürüyor.
Ula ilçesine bağlı Çörüş Mahallesi Sarıdüz mevkiinde kapalı bir maden ocağı etrafında darbeci askerlerin görüldüğü ihbarı üzerine bölgeye helikopterle özel kuvvetlere bağlı birlikler indirildi. Eski maden ocağı bölgesini saran askerler bölgede arama tarama çalışması yaptı. Ancak darbeci askerlerin izine rastlanmadı. Bölgede başlatılan operasyon hala devam ediyor.
Öte yandan, bölgedeki köylüler Sarıdüz mevkiinde silah sesleri duyduklarını söylediler. Karacalan mevkiinde bir kadın ise beyaz tişörtlü ve asker görünümlü iki kişinin evin önündeki çeşmeden su doldurduğunu, kendilerine kimsiniz diye sorduğunda ise operasyona geldik dediklerini ifade etti.
11 darbeci askerin yakalanması için bölgede operasyonlar geniş çaplı devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.