Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbe soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilere vatandaştan tepki

Darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Gözaltına alınan şüphelilere vatandaşlar, "Bunlar hakimlik, savcılık yapmasın. Askerleri...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Gözaltına alınan şüphelilere vatandaşlar, "Bunlar hakimlik, savcılık yapmasın. Askerleri yem etmeye çalıştılar" diyerek tepki gösterdi.
Darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 kişi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Burada sağlık kontrolü yapılan şüphelilere çıkışta vatandaşlar tepki gösterdi.
Hastane önünde bekleyen bir vatandaş "Bunlar hakimlik savcılık yapmasın bunlar askerlerimize kurban olsunlar. Halkın üzerine tankları sürdürdüler. Askerleri yem etmeye çalıştılar. Bunlar askerlerimize kurban olsun" diyerek tepkisini dile getirdi.
Öten yandan gözaltında bulunan bir kişi polis aracına bindirilirken "Darbecileri almaları gerekiyorken bizi alıyorlar" dedi.
Burada sağlık kontrolleri yapılan şüpheliler emniyete götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.