Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbe girişimine tepki için sokağa çıktı, bir daha haber alınamadı

15 Temmuz akşamı hainlerin kalkıştığı darbe girişime karşı sokağa çıkan 19 yaşındaki Celal Ezgutekin’den yakınları haber alamıyor. En son darbe girişimine tepki göstermek için Topkule Kışlası’na giden Ezgutekin’den bir daha haber...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz akşamı hainlerin kalkıştığı darbe girişime karşı sokağa çıkan 19 yaşındaki Celal Ezgutekin’den yakınları haber alamıyor. En son darbe girişimine tepki göstermek için Topkule Kışlası’na giden Ezgutekin’den bir daha haber alınamadı. Yakınları ise her yerde onu arıyor.
15 Temmuz akşamı hainlerin kalkıştığı darbe girişime karşı milyonlarca insan sokağa dökülmüş ve darbeyi engellemek için canı pahasına mücadele etmişti. İstanbul’da darbeye karşı sokağa çıkan 19 yaşındaki Celal Ezgutekin’den ise o günden beri yakınları haber alamıyor.
Esenlerdeki evinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak için önce Havaalanına giden Ezgutekin, daha sonra arkadaşları ile Habipler yolu üzerindeki Topkule kışlasına gitti. En son Topkule Kışlasına direnişe giden Ezgutekin’den bir daha haber alınamadı. Yakınları ise her yerde onu arıyor.
Darbe girişimi için kardeşi ile birlikte dışarı çıktığını belirten Ferdi Ezgutekin, “Kardeşim ile birlikte Cumhurbaşkanımızı karşılamak için havaalanına gittik. Kardeşim daha sonra arkadaşları ile Topkule Kışlasına gitti. Ondan sonra bir daha haber alamadık. Bütün hastanelere baktık. Karakollara gittik ancak hiçbir kayda rastlamadık” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.