Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbe girişiminde bulunan askerlerden 3’ü yakalandı

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırı girişiminde bulunan ve firari olan 17 askerden 3’ü Marmaris’teki Çetlibeli Jandarma kontrol noktasının 3 kilometre uzağında dağlık alanda yakalandı.Darbeci...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırı girişiminde bulunan ve firari olan 17 askerden 3’ü Marmaris’teki Çetlibeli Jandarma kontrol noktasının 3 kilometre uzağında dağlık alanda yakalandı.
Darbeci askerlerin yakalandığının duyulması üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olayı duyan vatandaşlar da bölgeye akın ederken şu anda Çetibeli yakınlarında ciddi bir yoğunluk yaşanıyor. 17 darbeci askerden 7’sinin Çetibeli ormanlık alanda kıstırıldığını ve bunlardan 3’ünün yakalandığını belirten askeri yetkililer kaçan 4 askerin yakalanması için operasyon başlatıldığını belirtti. Kıstırılan 7 askerden 4’ünün ormanlık alana kaçması üzerine bölgeye helikopterlerle getirilen özel timler çalışmalara başladı. Yakalananların ikisinin astsubay, birinin de binbaşı olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.