Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Damperi Açık Kalan Kamyon Üstgeçide Çarptı: 1 Yaralı

Kocaeli’de bir kamyon, yükünü boşalttıktan sonra damperini açık unutunca üstgeçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralandı.Kaza D-130 Karayolu Başiskele geçişi Yeniköy mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ali Arıca yönetimindeki...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de bir kamyon, yükünü boşalttıktan sonra damperini açık unutunca üstgeçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralandı.
Kaza D-130 Karayolu Başiskele geçişi Yeniköy mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ali Arıca yönetimindeki 41 HR 490 plakalı hafriyat kamyonu, Yeniköy bölgesinde yükünü boşalttıktan sonra damperini açık unutarak D-130 karayoluna çıktı. Kamyonun sürücüsünün damperin açık kaldığını fark etmemesi sonucunda Yalova istikametine bir süre giden kamyon, daha sonra yol üzerindeki üstgeçide çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü Ali Arıca yaralanırken, kamyon kullanılamaz hale geldi.
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri bulunduğu kamyonun içerisinde sıkışan sürücüyü çıkartarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü Ali Arıca, daha sonra ambulans ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşanan kazanın ardından üstgeçitte maddi hasar meydana, gelirken yaralanan sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı belirlendi. Kazadan dolayı yol kısa süreli olarak trafiğe kapanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.