Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Damattan Bahşiş İstedi, Dayak Yedi

Edirne’nin Keşan ilçesinde, gelin arabasını durdurup bahşiş almak isteyen bir kişi, konvoydakiler tarafından dövüldü. Kaçarak bir eve sığınan şahıs, çocuğu rehin aldı.Keşan’a bağlı Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde damattan bahşiş...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’nin Keşan ilçesinde, gelin arabasını durdurup bahşiş almak isteyen bir kişi, konvoydakiler tarafından dövüldü. Kaçarak bir eve sığınan şahıs, çocuğu rehin aldı.
Keşan’a bağlı Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde damattan bahşiş almak için yoldan geçen gelin arabasını durduran 34 yaşındaki Orhan Katrancı, bir süre sonra arabanın önünden çekilmemesi nedeniyle konvoydakilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine konvoydakilerin saldırısına uğrayan Katrancı, kaçmaya başladı.
EVİN İÇİNE DALDI, ÇOCUĞU REHİN ALDI
Sokak üzerinde kaçtığı sırada arkasındakilerden saklanmak için Selami Avcu’ya ait evin bahçesine giren Orhan Katrancı, daha sonra evin içine daldı. İçeri giren Katrancı bu kez de ev sahibi Avcu ile tartışmaya başladı. Selami Avcu’nun kendisine zarar vereceği korkusuna kapılan Orhan Katrancı, Avcu’nun evde bulunan oğlu 7 yaşındaki Aykut Avcu’yu rehin aldı. Bu sırada evdeki tüm eşyaları kırıp döken Katrancı, kollarının ve ellerinin kesilmesi nedeniyle kanlar içinde kaldı.
POLİSTEN KAÇARKEN YÜZÜSTÜ DÜŞTÜ
Evden kaçan Orhan Katrancı, yeniden sokağa çıktı, ancak bu kez de polis otosunu görerek kaçmaya başladı. Kanlar içinde kaçmaya çalışan Katrancı’yı gören polisler de şüphelenerek yakalamak istedi. Orhan Katrancı, bu kez de kaçarken yüzüstü yere düştü. Yüzünden ve kafasından yaralanan Katrancı, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edildi.
İfadesi alınmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Orhan Katrancı’nın iki ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.