Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daha Ruhsatını Almadığı Aracı Hurdaya Döndü

Kocaeli’de yeni aldığı aracıyla kaza yapan şahıs, daha aracın ruhsatını almadan arabası hurdaya çıktığı için sinir krizi geçirdi.Kaza Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, İbrahim Ethem T.(19)...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 00:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 00:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de yeni aldığı aracıyla kaza yapan şahıs, daha aracın ruhsatını almadan arabası hurdaya çıktığı için sinir krizi geçirdi.
Kaza Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, İbrahim Ethem T.(19) idaresindeki 34 BKC 54 plakalı otomobil Eski İstanbul Yolu üzerinde Umuttepe yönüne gittiği sırada, cadde üzerinde dönüş yapmak isteyen Cem Y.(22) idaresindeki 34 GM 4099 plakalı otomobile çarptı. Çevredeki binalarda ikamet eden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Para biriktirerek kendi imkanları ile aldığı arabası kaza sonucu kullanılamaz duruma gelen İbrahim Ethem T., olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, kazada yaralanan iki sürücüyü de ambulanslar ile hastaneye kaldırdı.
Kaza nedeniyle Eski İstanbul Yolu caddesinde trafik, polis ekipleri tarafından bir süre kontrollü olarak sağlandı. Araçların çekici marifetiyle çekilmesinin ardından yol tekrar trafiğe açılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.