Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağlıca Şehidi Memleketi Hatay’a Uğurlandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İrfan Mert memleketi Hatay’a uğurlandı.Bugün saat 07.15 sularında Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK üyeleriyle çıkan silahlı...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dağlıca Şehidi Memleketi Hatay’a Uğurlandı
Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Dağlıca bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İrfan Mert memleketi Hatay’a uğurlandı.
Bugün saat 07.15 sularında Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK üyeleriyle çıkan silahlı çatışma esnasında şehit düşen Uzman Çavuş Mert için Van Jandarma Filo Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Van Valisi İbrahim Taşyapan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve askeri erkan ile emniyet mensuplarının da katıldığı tören, saygı duruşu ve şehidin özgeçmişinin okunmasıyla başladı. Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas’ın yaptığı duanın ardından şehit İrfan Mert’in naaşı uçakla memleketi Hatay’a uğurlandı.
Tören boyunca gözyaşlarına hakim olmayan şehidin ablası Dilek Güzel’i Vali Taşyapan teselli etti. Güzel’in küçük oğlu Mesut Eymen Güzel’in tören alanında her şeyden habersiz hali ise yürek burktu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.