Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağıtım iznine gelen asker intihar etti

Manisa’da acemi birliğini tamamladıktan sonra memleketi Aydın’ın Nazilli ilçesine gelen 20 yaşındaki bir asker, evde yalnız kaldığı sırada tüfekle şakağına bir el ateş ederek intihar etti.Olay, saat 19:20 sıralarında Turan Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da acemi birliğini tamamladıktan sonra memleketi Aydın’ın Nazilli ilçesine gelen 20 yaşındaki bir asker, evde yalnız kaldığı sırada tüfekle şakağına bir el ateş ederek intihar etti.
Olay, saat 19:20 sıralarında Turan Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde bulunan bir apartmanın 3. katında meydana geldi. İddiaya göre, 2 ay önce gittiği Manisa’daki askeri birliğinden Çanakkale’ye gitmek üzere dağıtım iznine gelen 20 yaşındaki asker E.E, evde bulunan tek kırmalı av tüfeğini şakağına dayayarak, tetiğe bastı. İntihar eden talihsiz genci, eve gelen annesi ve kardeşleri,kanlar içinde yerde hareketsiz bir şekilde buldu. Çığlıklar üzerine eve gelen komşular önce 112 acil ekiplerine ardından polise haber verdi. Sağlık görevlileri evde yaptıkları incelemede E.E’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. E.Enin bir arkadaşıyla çekildiği fotoğrafta ise duvardaki “Bana gönül bağlama güzelim, çünkü ben mezarla sözlü, ölümle evliyim” yazısı dikkat çekti.
AYNI EVDE ÜÇÜNCÜ İNTİHAR
Öte yandan, intiharın gerçekleştiği dairede 8 yıl önce iki kişinin daha aynı salonda intihar ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.