Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyetçi bilinen koleje FETÖ mührü

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan ve öğle saatlerinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında arama başlatılan Özel Conkbayırı Koleji’ne Milli Eğitim Bakanlığı tarafından el konularak mühürlendi.Başiskele Seymek Mahallesi Hacıbey...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan ve öğle saatlerinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında arama başlatılan Özel Conkbayırı Koleji’ne Milli Eğitim Bakanlığı tarafından el konularak mühürlendi.
Başiskele Seymek Mahallesi Hacıbey Sokak’ta bulunan Özel Conkbayırı Koleji’nde yapılan aramalar sona erdi. Polisler tarafından okulda yapılan aramaların ardından, okul yönetimine ve velilere kolejin Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildiği kararı bildirildi. Kararın açıklanmasının ardından okulda yapılan aramalarda bazı bilgi ve belgelere polis tarafından el konularak inceleme amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Okulun Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildiği kararını öğrenci velilerine açıklayan okul kurucusu ve aynı zamanda matematik öğretmeni olan Saim Ekici, “Konunun yanlış değerlendirildiğini ve meselenin geri döneceğini düşünüyoruz. Bundan yüzde 100 eminiz. Şu an arama yapılmıyor, sadece sayım yapılıyor. Okulun mühürleneceğine dair bilgi var. Bununla ilgili itiraz hakkımızı biz kullanacağız. Konunun geri döneceğine çok eminiz. Okul 7. yılına giriyor. Öğrenci, öğretmen ve yönetimin profili bellidir. Okulda devirle alakalı demirbaş sayımı devam ediyor” dedi.
Ekici’nin açıklamalarının ardından ise öğrenci velileri, öğrencilerinin eğitimlerinin devamı için ne yapacakları noktasında okul yönetiminden bilgi aldılar. Okul yönetimi ise velilerden yapılacak itirazın sonucunu beklemelerini önerdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.