Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklandı 54 gün sonra serbest kaldı

Kocaeli’de sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı ve devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan Y.D. isimli şahıs, 54 gün sonra serbest kaldı.7 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Florya’da Suriyeliler’in denize...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı ve devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan Y.D. isimli şahıs, 54 gün sonra serbest kaldı.
7 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Florya’da Suriyeliler’in denize girdiği video üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret edip sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı iddia edilen Y.D.(50) isimli şahıs, 54 gün sonra serbest kaldı. Kocaeli Adliyesi 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu olarak yargılanan Yılmaz Danacı, avukatı Doğan Bekiroğlu ve ailesi katıldı.
Duruşmada ilk olarak söz alan Y.D., “Çevremde Türk Milliyetçisi olarak bilinen biriyim. Böyle bir hatayı nasıl yaptım bilmiyorum. Bir anlık gaflet ile yaptım bu paylaşımı. Üzerinden 1 saat geçmeden de kaldırdım. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Türk milletinden özür diliyorum. Çok pişmanım” dedi.
Y.D.’nin ardından kararını açıklayan mahkemeye heyeti Y.D.’nin tutuksuz yargılanmasına karar verirken, duruşmayı 5 Aralık 2016 tarihine erteledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.