Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı’na Hakaret Ettiği İddia Edilen MHP’li Kadın Gözaltına Alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uşak programını tamamlayıp kentten ayrılmak üzereyken, MHP Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Kayıhan, sözlü ve işaretle hakaret ettiği iddiasıyla parti binasında gözaltına alındı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uşak programını tamamlayıp kentten ayrılmak üzereyken, MHP Uşak Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Kayıhan, sözlü ve işaretle hakaret ettiği iddiasıyla parti binasında gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Uşak programı dahilinde Belediye ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanlığı’na ait otobüsle kentten ayrılırken Uşak caddelerinden geçtiği esnada, MHP Uşak İl Başkanlığı binasında bulunan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seher Kayıhan, otobüs parti binasının önünden geçerken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a "sözlü ve işaretle" hakaret ettiği iddiasıyla parti binasından alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Uşak Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Kayıhan’a, destek olmak için MHP İl Başkanı Ali Kurt, diğer yöneticiler ve partililerden oluşan bir grup emniyet binasına geldi.
Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Seher Kayıhan, serbest bırakıldı.
Emniyet Müdürlüğünden toplu halde MHP İl binasına geçen grup, parti binasında basın açıklamasında bulundu. MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt, Seher Kayıhan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakarette bulunmadığını, sadece partilerinin sembolü olan bozkurt selamı ile Cumhurbaşkanı’nı selamladığını belirtti.
Serbest bırakılan Seher Kayıhan, kendisinden şikayetçi olan koruma polislerinden şikayetçi olarak, "Ben Cumhurbaşkanımızı Ülkücü selamı ile selamladım. Hakaret etmedim. Bir daha Uşak’a gelmesini istedim. Benim dediklerimi gürültüden dolayı duymadı" ifadelerini kullandı
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.