Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurda Mahsur Kalan Köpek Ve Yavruları Kurtarıldı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’nde doğum yapmak için girdiği çukurda mahsur kalan köpek ve yavrularını itfaiye ve zabıta ekipleri kurtardı.Alaplı Tepeköy Mahallesi’nde istinat duvarı dibindeki çukura doğum yapmak...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çukurda Mahsur Kalan Köpek Ve Yavruları Kurtarıldı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’nde doğum yapmak için girdiği çukurda mahsur kalan köpek ve yavrularını itfaiye ve zabıta ekipleri kurtardı.
Alaplı Tepeköy Mahallesi’nde istinat duvarı dibindeki çukura doğum yapmak için giren köpek, doğumdan sonra yavruları ile birlikte çukurda mahsur kaldı. Durumu fark eden mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede Tepeköy Mahallesi’ne zabıta ekipleri ile birlikte gelen itfaiye ekipleri anne köpeği iğne ile uyuşturduktan sonra 4 yavru ile birlikte dışarı çıkarttı. Anne ve 4 yavru köpek daha sonra Alaplı Belediyesi Hayvan Barınağı’na götürüldü.
Alaplı Belediyesi Zabıta Memuru Fatih Yılmaz, köpeğin doğum için girdiği çukurdan dışarı çıkamayınca devreye girdiklerini ve anne ile 4 yavru köpeğin kurtarıldığını söyledi. Hayvanların bitkin ancak sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Yılmaz, hayvan barınağında her türlü bakımlarını yapacaklarını dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.