Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurca’da havan saldırısı: 1 ölü, 5 yaralı

Hakkari’nin Çukurca ilçesi girişinde bulunan Çukurca Jandarma 2. Hudut Tugay Komutanlığı’na, PKK’lılar tarafından havan saldırısı yapıldı. Havanların bir tanesinin sivil bir araca isabet etmesi sonucu 1 çocuk hayatını kaybederken,...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 20:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 20:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Çukurca ilçesi girişinde bulunan Çukurca Jandarma 2. Hudut Tugay Komutanlığı’na, PKK’lılar tarafından havan saldırısı yapıldı. Havanların bir tanesinin sivil bir araca isabet etmesi sonucu 1 çocuk hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde, Çukurca ilçesi girişindeki Çukurca Jandarma 2. Hudut Tugay Komutanlığına havan topları atıldı. Bu sırada yolda geçmekte olan sivil bir araca havan topunun isabet etmesi sonucu ilk belirlemelere göre, araçta bulunan 1 çocuk hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Yaralılar, Çukurca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Yapılan saldırının ardından güvenlik güçlerin ateşin geldiği noktayı obüs toplarıyla vurmaya başladı. Bölgede büyük bir operasyon başlatıldığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.