Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurca şehitlerine uğurlama

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağbaşı Tepe bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 4 asker için tören düzenlendi.Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törene; Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Dağ ve Komando...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağbaşı Tepe bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 4 asker için tören düzenlendi.
Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törene; Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ayhan Dal, vali yardımcıları Cüneyt Epcim, Mehmet Emin Taşçı ve Hasan Ongu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile polis ve askeri personel katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasıyla birlikte şehit askerlerin naaşı tören alanına getirilerek özgeçmişleri okundu. Burada yapılan duanın ardından Piyade Uzman Onbaşı Enes Pelit (Tokat), Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan (Kayseri), Piyade Kıdemli Çavuş Bahri Uçuş (Aydın) ve Piyade Uzman Çavuş Naci Yavuz’un (Tokat) naaşları helikoptere alınarak memleketine gönderilmek üzere Van’a uğurlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.