Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukura düşen babasını görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi

Eskişehir’de kızının iş yerinden çıkışını bekleyen baba, girdiği bir inşaatın asansör boşluğuna düştü. İşten çıkan kız ise babasını görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi Hacet...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de kızının iş yerinden çıkışını bekleyen baba, girdiği bir inşaatın asansör boşluğuna düştü. İşten çıkan kız ise babasını görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.
Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi Hacet Sokak’ta kızının işten çıkmasını bekleyen Salih K., bir inşaata girdi. İnşaatın asansör boşluğunu fark edemeyen Salih K., yaklaşık 5 metreden aşağı düştü. Salih K.’nın çığlıklarını duyan vatandaşlar hemen 112 acil servis ekibine bilgi verdi. Bu sırada mesaisi biten genç kız da babasının düştüğünü öğrenince inşaata girerek babasına yardımcı olmaya çalıştı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, Salih K.’yi düştüğü çukurdan çıkararak ambulansa taşıdı. Genç kız, bu sırada yaralıyı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi.
Olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Salih K.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.