Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇTSO’da esrarengiz mermi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi binasının camına bir mermi isabet etti. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.Organize Sanayi Sitesi içinde bulunan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi binasının camına bir mermi isabet etti. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.
Organize Sanayi Sitesi içinde bulunan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi’nde mesaiye öğle arası verildiği sırada güvenlik görevlileri bir el silah sesi duydu. Bunun üzerine görevliler çevrede bir olumsuzluk olup olmadığını kontrol etti. Herhangi bir olumsuzluk görülmedi. Akşam saatlerinde üçüncü katta bulunan restoran bölümündeki işçiler temizlik yaparken camlardan birinde mermi izi gördü. Olay yetkililerce jandarmaya bildirildi. İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri, binaya gelerek merminin isabet ettiği bölümde inceleme yaptı. Merminin camı delip geçtiği belirlendi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Olayla ilgili açıklama yapan ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, “Öğle saatlerinde güvenlikçi arkadaşlar bir silah sesi duymuş. Ancak havaalanı yakın olduğu için ve zaman zaman da buradaki martıları kaçırmak için yapay patlama sesi gerçekleştirildiğinden bunun da benzer bir ses olduğunu düşünmüş. Ama akşam mesai bitiminde çalışanlar temizlik yaparken camda bir kurşun deliği fark ediyor. Hemen jandarmayı çağırdık. Biz de olayın ne olduğunu ve sonucu bekliyoruz. Ama bu tesadüfen olan bir şey değil, kurşun sıkılmış. Jandarmanın söylediği de o. Uzun menzilli deniyor. Ama net bilgi olay yeri inceleme raporuna göre verebiliriz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.