Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorum’daki FETÖ soruşturmasında 5 askere tutuklama

Çorum’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında rütbeli personellerin de bulunduğu 7 askerden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.15 Temmuz darbe girişiminin ardından Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2016 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2016 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında rütbeli personellerin de bulunduğu 7 askerden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen soruşturma kapsamında 7 asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İl Jandarma Komutanlığında görevli olan ve aralarında subayların da bulunduğu geçtiğimiz günlerde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.A., A.P., E.Ş., Ş.K ve G.D haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Tutuklu askerler Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cezaevine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.