Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorum’da Tehditle Para İsteme Ve Kurşunlama İddiası

Çorum’da bazı bağ evi, oto ve işyerlerinin kurşunlanması olaylarına karışan ve tehditle para istedikleri iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.Çorum Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’da bazı bağ evi, oto ve işyerlerinin kurşunlanması olaylarına karışan ve tehditle para istedikleri iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.
Çorum Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde bazı bağevi, oto ve işyerlerinin kurşunlanması, tehditle para istenilmesi olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucu B.B., S.B., S.Ş., S.B., M.B., ve Y.A. isimli şahıslar gözaltına alındığı bildirildi. Açıklamada, şüphelilerin üzerlerinde, ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda 1 adet tabanca, 1 adet otomatik tüfek, 2 adet pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 18 adet çeşitli çapta mermi, 30 adet av fişeği, 2 adet metalik kelepçe, 2 adet kar maskesi, 2 adet plastik jop, 1 adet biber gazı ele geçirildi bildirildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.