Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorum’da PKK/kck Operasyonunda 6 Kişi Tutuklandı

Çorum’da PKK/KCK bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda adliye’ye sevk edilen 8 zanlıdan, 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen PKK/KCK soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’da PKK/KCK bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda adliye’ye sevk edilen 8 zanlıdan, 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen PKK/KCK soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 5 Nisan 2016 tarihinde kent merkezindeki 6 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda Ç.A. (23), A.İ. (26), F.D. (24), M.A. (32), S.Ş. (22), S.M (25), S.G. (26) ve Y.G (24) adlı 8 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 8 zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi. Adliye’ye sevkedilen zanlılardan S.Ş. ve S.G., savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılırken "Terör örgütü üyesi ve yöneticisi olmak, terör örgütü propagandası yapmak, terör örgütüne eleman ve finans temin etmek ve devleti ve devlet kurumlarını aşağılamak" suçlarından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen diğer zanlılardan 6’sı ise tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.