Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorum’da Paralel Yapı Operasyonu: 8 Gözaltı

Çorum’da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda ’FETÖ/PDY terör örgütü üyeliği, terör örgütüne finansman sağlamak ve nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından N.B, Y.K, A.E, S.K, H.O, Y.E. M.Ş. ve B.C, adlı kişiler gözaltına alındı. Şahısların, bir dernek üzerinden FETÖ/PDY’ye finansman sağladıkları öne sürüldü.
Şüphelilerden N.B. ve Y.K. emniyet müdürlüğünde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, diğer zanlılar haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.