Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorum’da İki Ayrı Kaza: 7 Yaralı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 7. kilometresinde meydana geldi. Sungurlu’dan Ankara istikametine giden Y.D. (30) yönetimindeki...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 7. kilometresinde meydana geldi. Sungurlu’dan Ankara istikametine giden Y.D. (30) yönetimindeki 35 GG 026 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solunda bulunan su kanalına devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Y.D. ile otomobilde yolcu olarak bulunan M.D.(48), C.D.(56) ve A.M.D.(1) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Diğer kaza Sungurlu-Çorum Karayolunun 13. kilometresinde meydana geldi. Sungurlu’dan Çorum istikametine gitmekte olan A.B.(27) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Kazada otomobil sürücüsü A.B. ile otomobilde yolcu olarak bulunan N.Ç.(38) ve H.Ç.(33) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.