Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorum’da FETÖ’den gözaltına alınan 19 kişi adliyeye sevk edildi

Çorum’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında Bayat ilçesinde gözaltına alınan aralarında kamu çalışanları ve esnafların da bulunduğu 19 kişi adliyeye sevk edildi.15 Temmuz darbe girişiminin ardından Çorum Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında Bayat ilçesinde gözaltına alınan aralarında kamu çalışanları ve esnafların da bulunduğu 19 kişi adliyeye sevk edildi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Çorum Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı FETÖ soruşturması kapsamında Bayat ilçesinde haklarında gözaltı kararı çıkarılan 19 kişi polis ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonda yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürülmüştü.
Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanan M.İ., A.T., S.A., H.E., S.Ü., A.A., İ.Ş., M.U., O.İ., A.A., Ö.U., M.Ş., O.Ç., A.O., B.K., K.Ş., N.Ç., A.B.Ü. ve E.U haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile adliyeye sevk edildi. Zanlılar arasında İlçe Milli Eğitim Müdürü, bir okul müdürü, Öğretmenevi Müdürü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve eski Belediye Başkan Yardımcısının olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.