Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorum Polisinden Terör Örgütüne Şafak Operasyonu

Çorum’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 1’i kadın 6 kişi gözaltına alındı.Çorum Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 1’i kadın 6 kişi gözaltına alındı.
Çorum Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ’terör örgütü üyesi ve yöneticisi olmak, terör örgütü propagandası yapmak, terör örgütüne eleman ve finans temin etmek, devleti ve devlet kurumlarını aşağılamak’ suçlarından 6 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan zanlıların evlerinde arama yapıldı. 6 ayrı adreste yapılan aramalarda hakkında toplatma kararı bulunan yayınlar, örgütsel dökümanlar ve dijital materyallare el konuldu.
Gözaltına alınan şüpheliler Ç.A., M.A., A.İ., S.E., S.Ş. ve F.D. sağlık kontrolünden geçirilmek üzere sabah saatlerinde Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.