Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorlu’daki Kazada Ölen 4 Arkadaş Toprağa Verildi

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde otomobilin kayalıklara uçması sonucu meydana gelen kazada ölen 4 arkadaş, gözyaşları arasında toprağa verildi.Marmaraereğlisi Arka Deniz Keçi Mağaraları mevkiinde içerisinde 4 kişi bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde otomobilin kayalıklara uçması sonucu meydana gelen kazada ölen 4 arkadaş, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Marmaraereğlisi Arka Deniz Keçi Mağaraları mevkiinde içerisinde 4 kişi bulunan ve Oğuz Tuna hakimiyetindeki 59 ZD 388 plakalı otomobil, Aşıklar Tepesi mevkiinden Keçi Mağarası mevkiine henüz belirlenemeyen sebeple yaklaşık 50 metrelik uçurumdan uçmuş, kayaların üzerine düşen otomobilde sıkışan 4 kişi, AFAD, itfaiye, 112 Acil Sağlık ve Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu araçtan çıkarılmıştı.
Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu`nun da olay yerine giderek inceleme yaptığı ve bilgiler aldığı kazada Ali Berkay Öztaş, Oğuz Tuna, Mertcan Keçeci ve Aziz Karaoğlu adlı 4 genç hayatını kaybetmişti.
Kazanın yaşandığı bölgeye Çorlu`dan gezmek için gittikleri öğrenilen gençler memleketleri Çorlu`da toprağa verildi.
Yaşları 19 ile 20 arasında değişen ve ölümleri ile sevenlerini yasa boğan gençlerin cenazeleri Çorlu Merkez Camii`nde kılınan cenaze namazının ardından Maksutlu Mezarlığı, Çorlu Asri Mezarlığı ile yeni mezarlıkta toprağa verildi.
Cenaze namazı sırasında gençlerin arkadaşları ve aileleri güçlükle ayakta durabildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.