Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorlu’da FETO/PDY operasyonu: 24 gözaltı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda aralarında okul müdürleri ve öğretmenlerin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.15 Temmuz FETÖ darbe...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda aralarında okul müdürleri ve öğretmenlerin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.
15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Çorlu’da da FETÖ/PDY mensuplarına yönelik başlatılan operasyonlar devam ediyor. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, Terörle Mücadele Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, önceden belirlenen 20 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi. Aralarında okul müdürleri ve öğretmenlerin de bulunduğu 24 kişiyi gözaltına alan polis, bu kişilerin evleri ile iş yerlerinde de aramalar yaptı. Yapılan aramalarda ele geçirilen ve delil niteliği taşıyan belge ve evraklara el koyan polis, bilgisayar ve cep telefonlarına da yine incelenmek üzere el koydu. Gözaltına alınan 24 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.