Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorlu’da 150 polisle uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği operasyonda,...

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği operasyonda, uyuşturucu satıcıları gözaltına alındı.
Çorlu’da Hıdırağa Mahallesi’nin Kore Mahallesi olarak anılan semtinde uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak operasyon gerçekleştiren polis ekipleri, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. Zehir tacirlerinin ’zula’ diye tabir edilen uyuşturucu sakladıkları yerleri birer birer ortaya çıkaran polis ekipleri, zaman zaman narkotik polis köpeği ’Çapkın’dan da yardım aldı.
Metruk bir binada satışa hazır halde çok miktarda esrar ve bonzai ele geçiren polis, şüpheli şahısları gözaltına aldı.
KOM ekiplerinin yanı sıra çevik kuvvet, özel harekat polisleri ile motosikletli narkotim polislerinin de katıldığı operasyonda 150 polis görev aldı.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe’nin bizzat yönettiği ve yerinde takip ettiği operasyonda, önceden belirlenen 7 ayrı adrese baskınlar düzenlenerek 10 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilerle birlikte çok miktarda uyuşturucu madde, satışa hazır uyuşturucu ve hassas teraziler ele geçirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.