Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorlu’da 10 dönüm alan yandı, yangında saman yüklü kamyon da zarar gördü

Çorlu’da buğday ekili alanda çalışma yapıldığı sırada yangın çıktı. Yangında bir kısmı ekili alan olmak üzere yaklaşık 10 dönümlük alan ve saman balyası yüklü kamyon yandı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken bitişikteki...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorlu’da 10 dönüm alan yandı, yangında saman yüklü kamyon da zarar gördü
Çorlu’da buğday ekili alanda çalışma yapıldığı sırada yangın çıktı. Yangında bir kısmı ekili alan olmak üzere yaklaşık 10 dönümlük alan ve saman balyası yüklü kamyon yandı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken bitişikteki tarlanın sahipleri de biçerdöver ile tarla biçerek ürünlerini kurtarma derdine düştü.
Edinilen bilgilere göre olay, Rumeli Mahallesi Mevkiinde meydana geldi. Tarlalık alanda çıkan yangın kısa sürede çevre tarlalara ve ekili alanlara da sıçradı.
Kısa sürede büyüyen ve geniş alan sirayet eden yangın nedeniyle saman balyası yüklü 54 PE 845 plakalı kamyon da kısmen yandı.
Kullanılamaz hale gelen kamyon yangından daha fazla etkilenmemesi için iş makinelerinin de yardımıyla yangın mahallinden uzaklaştırıldı.
Yangına, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve Ergene Belediyesi’ne ait itfaiye araçları, arazöz tanker ve iş makineleri ile müdahale edildi.
Ekiplerin yaklaşık 5 saat süren uğraşlarının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.