Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorlu polisinden kaçak sigara baskını

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (Çorlu KOM) Grup Amirliği ekiplerinin kaçak sigara satıcılarına yönelik olarak düzenledikleri operasyonlarda 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.Edinilen bilgilere...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorlu polisinden kaçak sigara baskını
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (Çorlu KOM) Grup Amirliği ekiplerinin kaçak sigara satıcılarına yönelik olarak düzenledikleri operasyonlarda 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre Çorlu KOM ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren bazı işyerlerinde kaçak sigara satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.
Reşadiye ve Havuzlar mahallelerindeki bazı iş yerlerine denetimler yapan Çorlu polisi eş zamanlı baskınlar düzenledi.
Polis, Havuzlar Mahallesinde elektrikçi dükkanı olarak bilinen ve bu doğrultuda faaliyet gösteren bir iş yerinde de arama yaptı. Burada masanın alt bölümünde özel bir zula tespit eden polis ekipleri kaçak sigaraları buldu.
6 ayrı iş yerinde yapılan aramalarda toplam 2 bin paket kaçak sigara ele geçiren Çorlu KOM ekipleri işyerlerinin sahiplerini de ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.