Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorbacıda silahlı yan baktın kavgası: 1 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde çorbacıda başlayan yan baktın kavgasında silahlar çekilince bir kişi ayağından aldığı 4 kurşunla yaralandı.Olay İzmit Ömerağa mahallesi Şahabettin Bilgisu caddesi üzerindeki bir çorbacıda 04.30 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2016 06:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2016 06:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorbacıda silahlı yan baktın kavgası: 1 yaralı
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde çorbacıda başlayan yan baktın kavgasında silahlar çekilince bir kişi ayağından aldığı 4 kurşunla yaralandı.
Olay İzmit Ömerağa mahallesi Şahabettin Bilgisu caddesi üzerindeki bir çorbacıda 04.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çorbacıda karşılıklı masalarda oturan iki gurup arasında başlayan yan bakma meselesi kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi sonrasında Halit K.(33) adlı kişi silahını çekerek Mustafa G. (32) adlı kişiye 6 el ateş etti. Silahtan çıkan 4 kurşunun ayağına isabet etmesi sonucu yaralanan Mustafa G. iş yerinin mutfak kısmında kanlar içerisinde yerde kaldı.
Olayın ihbar edilmesi sonrasında olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Mustafa G. daha sonra ambulansla Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa G.’yi silahla yaralayan Halit K. ise olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Ayağından yaralanan Mustafa G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.