Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇOMÜ’de FETÖ operasyonu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu tespit edilen 52 idari personelin üniversiteyle ilişkisi kesildi.Konu ile ilgili olarak ÇOMÜ Rektörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; "Üniversitemizde...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu tespit edilen 52 idari personelin üniversiteyle ilişkisi kesildi.
Konu ile ilgili olarak ÇOMÜ Rektörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; "Üniversitemizde yürütülmekte olan incelemeler sonucunda FETÖ/PDY ile bağlantısı tespit edilen; aralarında daire başkanları ve şube müdürlerinin de bulunduğu 52 idari personelin üniversitemizle ilişiği kesilmiştir. Üniversitemizde, FETÖ/PDY ile bağlantısı konusunda şüphe duyulan akademik ve idari personel ile ilgili incelemeler devam etmektedir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, söz konusu FETÖ/PDY terör yapılanmasının bütün unsurlarının devlet kurumlarından temizlenmesi konusundaki kararlılığın sonuna kadar devam etmesini arzu etmektedir ve bu süreçte üzerine düşenin tamamını yerine getirme kararlılığındadır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.