Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çomaklı Mahallesinde Ev Yangını: İki Kişi Öldü

Korkuteli ilçesi Çomaklı mahallesinde bir evde gece saat 03.00 sıralarında çıkan yangında, baba ile oğlu yaşamını yitirdi.Çomaklı mahallesinde ikamet eden Yusuf Cibcir’in (70) evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın esnasında...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Korkuteli ilçesi Çomaklı mahallesinde bir evde gece saat 03.00 sıralarında çıkan yangında, baba ile oğlu yaşamını yitirdi.
Çomaklı mahallesinde ikamet eden Yusuf Cibcir’in (70) evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın esnasında torun Hüseyin Cibcir, evde kalan Yusuf Cibcir yangına çevredeki komşularla müdahale etmeye çalıştı.
Yangını duyan Yusuf Cibcir’in oğlu, evde kalan oğlu Hüseyin’i kurtardı. Mehmet Cibcir evdeki babasını kurtarmaya gittiği sırada yangının büyümesiyle evden çıkamadı.
Yangına Hacıbekar Orman işletme şefliğindeki arazöz ve Korkuteli’den gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiyeleri müdahale etti.
Yangında baba Yusuf Cibcir ve oğlu Mehmet Cibcir (45) yaşamını yitirdi. Mahalle halkı yanan cesetlere ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.