Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çok sayıda firmayı dolandıran nakliyecilerden 5’i tutuklandı

KOCAELİ, ESKİŞEHİR, İSTANBUL VE TEKİRDAĞ İLLERİNDE ÇOK SAYIDA FİRMAYI DOLANDIRDIRAN VE SON İŞLERİNDE SUÇÜSTÜ YAKALANAN 10 KİŞİDEN 5’İ TUTUKLANDI.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2020 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2020 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çok sayıda firmayı dolandıran nakliyecilerden 5’i tutuklandı

Kocaeli, Eskişehir, İstanbul ve Tekirdağ illerinde çok sayıda firmayı dolandıran ve son işlerinde suçüstü yakalanan 10 kişiden 5’i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, son iki ayda Kocaeli, Eskişehir, İstanbul ve Tekirdağ’da firmaların, nakliye için anlaştıkları kişilerin yükledikleri mallar ile ortadan kaybolduğu şikayetleri üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan inceleme sonrasında olaya karıştıkları belirlenen N.Ş., E.Ö. ve M.A. isimli şahısları suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonun devamında gözaltına alınan şahıslarla ortak hareket ettikleri belirlenen B.Ç., Y.K., C.G., İ.B., O.B. ve S.B.K. isimli şahıslar İstanbul’da M.K. ise Tekirdağ’da yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri ardından Gebze Adliyesine sevk edilen şüphelilerden N.Ş., S.B.K., O.B., M.K., E.Ö. tutuklanırken, 5 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.