Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklarını dilendiren Suriyeliler gözaltına alındı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kendileriyle birlikte çocuklarını dilendiren Suriye uyruklu 10 kişi polis tarafından gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, her sabah dilenmek için Kdz. Ereğli ilçesine gelenSuriyeli 2 erkek, 4 kadın ve 4...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kendileriyle birlikte çocuklarını dilendiren Suriye uyruklu 10 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, her sabah dilenmek için Kdz. Ereğli ilçesine gelen
Suriyeli 2 erkek, 4 kadın ve 4 çocuğu polis ekipleri takibe aldı. İlçenin giriş ve çıkışlarındaki kavşaklarda bekleyip kırmızı ışıkta bekleyen araçların sürücülerin dilenen Suriyeli aileler zaman zaman şehir merkezine de giriyordu. Bu kişileri bir süredir takip eden polis Kışla Sanayi sitesi girişine çok sayıda ekiple giderek 10 kişiyi 41 MA 253 plakalı otomobil ve 41 MA 295 plakalı minibüs ile alarak emniyete götürdü. Burada kimlik tespitleri yapıldıktan sonra ifadeleri alınan Suriye uyruklu 10 kişi savcılığın talimatı ile serbest bırakılarak, polis eşliğinde Kocaeli iline geri gönderildi. Suriyeli mültecilerin çocukları ile birlikte şehrin 5-6 ayrı noktasına dağılarak akşam saatlerine kadar dilendikten sonra tekrar Kocaeli’ne döndükleri tespit edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.