Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocukların Trafikte Tehlikeli Yardımseverliği

Antalya’da yolda kalan bir aracı arkadan iterek götürmeye çalışan 3 çocuğun tehlikeli yardımseverliği görenleri hayrete düşürdü.Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde ana arterlerden birisi olan 100’üncü Yıl Caddesi üzerinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da yolda kalan bir aracı arkadan iterek götürmeye çalışan 3 çocuğun tehlikeli yardımseverliği görenleri hayrete düşürdü.
Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde ana arterlerden birisi olan 100’üncü Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 80 KS 239 plakalı araç, trafiğin yoğun olarak aktığı yolda arkasında otomobili itmeye çalışan 3 çocukla dikkat çekti. Yaşları 15-16 arasında değişen 3 çocuk, aracı yol boyunca bir süre arkadan itip aracın hızlandığı anda ise arka bagaj kapağı üzerine oturarak yolculuğa devam etti.
Yoldan geçen sürücülerin uyarılarını önemsemeyen çocuklar yol boyunca tehlikeli işi devam ettirmekle kalmayıp araç içerisinde oturan küçük kız çocuğunu da yanlarına çağırdı. Bir süre aracı arkadan itmeye çalışan küçük kız, başarılı olamayınca bir anda bagaj kapağı üzerine çıkarak oturdu ve rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Görüntülendiklerinin farkına varan çocuklar, araçlarının bozulduğunu belirterek, "Araba bozuldu. Çekme, çekme ne çekiyorsun" diyerek görüntü alınmasına da tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.