Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuğunun yanında vurulan kadının feryadı: "Çıkarsa beni öldürecek"

MERSİN'DE 7 AY ÖNCE SOKAK ORTASINDA 2 ÇOCUK ANNESİ ESKİ KARISINI POMPALI TÜFEKLE VURUP, AĞIR YARALAYAN ZANLI ÖZKAN Y., BİR KEZ DAHA HAKİM KARŞISINA ÇIKTI. ZANLININ DIŞARI ÇIKMASINI İSTEMEDİĞİNİ İFADE EDEN HATUN K., "ÇIKINCA BENİ ÖLDÜRECEK. ÇOCUKLARIM İÇİN KORKUYORUM. GECELERİ UYKU UYUYAMIYORUM" DEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuğunun yanında vurulan kadının feryadı: "Çıkarsa beni öldürecek"

Mersin’de 7 ay önce sokak ortasında 2 çocuk annesi eski karısını pompalı tüfekle vurup, ağır yaralayan sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanığın dışarı çıkmasından korkan Hatun K., "Çıkınca beni öldürecek. Çocuklarım için korkuyorum. Geceleri uyku uyuyamıyorum" dedi.

Mersin 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Özkan Y. SEGBİS ile katılırken, korona virüs salgını dolayısıyla mahkeme salonuna sadece mağdur Hatun K., tanıklar ve taraf avukatları katıldı. Hatun K.’nın avukatları Özkan Y.’nin kız kardeşinin gönderdiği tehdit içerikli "Abimi tanıyorsam işini yarım bırakmaz" yazılı mesajları delil olarak sundu.

"Çıkınca beni öldürecek"

Duruşmada konuşan Hatun K, sanığın dışarı çıkmamasını isteyerek, "Çıkınca beni öldürecek. Çocuklarım için korkuyorum. Geceleri uyku uyuyamıyorum" diye konuştu.

Sanık Özkan Y. ise 14 aydır tutuklu olduğunu, çocuklarını göremediğini belirterek, tahliyesini istedi. Eski eşinin konuşması sırasında gözyaşlarına boğulan Hatun K., polis ve avukatların yardımı ile salondan çıkarıldı.

Sanık avukatı, müvekkilinin öldürme kastının olmadığını dile getirerek, isteseydi bu eylemi gerçekleştirebileceğini söyledi.

Mahkeme heyeti de dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 15 Eylül’e erteledi.

Olayın geçmişi

Merkez Toroslar ilçesi Arpaç Sakarlar mevkisinde 27 Mayıs 2019 tarihinde meydana gelen olayda, iddiaya göre Özkan Y, velayeti 2 yıl önce boşandığı Hatun K.’da olan kızını bayram alışverişine götürmek istedi. Bunun üzerine ikili otogar yakınlarında buluştu. Hatun K., kızıyla birlikte eski eşinin otomobiline bindi. Özkan Y.’nin barışıp yeniden bir araya gelme teklifinde bulunması üzerine ikili tartışmaya başladı. Bu sırada zanlı otomobili ıssız bir yöne doğru sürmeye başladı. Durumdan şüphelenen Hatun K., yavaşlayan araçtan inip kaçmaya başladı. Bunun üzerine şahıs, yanında getirdiği pompalı tüfek ile mağdur kadına 3 el ateş etti. Sağ ayağından vurularak yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı. Polis tarafından yakalanan Özkan Y. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.