Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuğunun Gözleri Önünde Öldürülen Genç Anne Son Yolculuğuna Uğurlandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde eski eşi tarafından 2 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde bıçaklanarak öldürülen 24 yaşındaki Esra Gövem son yolculuğuna uğurlandı. Katil zanlısı babası tarafından kaçırılan minik E.Y. ise halen...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Edremit ilçesinde eski eşi tarafından 2 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde bıçaklanarak öldürülen 24 yaşındaki Esra Gövem son yolculuğuna uğurlandı. Katil zanlısı babası tarafından kaçırılan minik E.Y. ise halen aranıyor.
İddiaya göre, 29 Mayıs sabahı 8 ay önce ayrıldığı eski eşine 2 yaşındaki kızını vermek için evinden çıkan Esra Gövem (24), hakkında koruma kararı olmasına rağmen eşinin bıçaklı saldırısına uğradı. 2 yaşındaki kızının gözleri önünde gerçekleşen olay sonrasında Esra Gövem, göğüs bölgesine aldığı bıçak darbeleri nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı baba T.Y. ise bir yakını ile 2 yaşındaki E.Y.’yi de alarak kayıplara karıştı. Polis ve jandarma, katil zanlısı T.Y. ile olay sırasında yanında olan kişinin arandığını bildirdi. Esra Gövem’in yakınları emniyet güçlerinin bir an önce katil zanlılarının yakalanmasını ve kaçırılan minik E.Y.’nin bulunmasını istiyorlar.
Yapılan otopsi işlemi sonrasında Camivasat Mahallesi’ndeki evine getirilen Esra Gövem’in cenazesi, mahalle sakinlerinden helallik alınmasının ardından Eğilmezler Cami’ne getirildi. Kızının cenazesinin mahalleye getirilmesi sırasında Esra Gövem’in annesi Ferda Gövem’in feryatları yürekleri dağladı.
Eğilmezler Cami’nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Çok sayıda kadının da cenaze namazında camiye gelmesi dikkat çekti. Kılınan cenaze namazı sonrasında Esra Gövem, Edremit Şehir Mezarlığında son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.