Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cizre’deki terör saldırısı

Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği’ne teröristler tarafından düzenlenen saldırıda emniyet binası ve çevresindeki evlerde hasar oluştu.Cizre’de teröristler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği’ne teröristler tarafından düzenlenen saldırıda emniyet binası ve çevresindeki evlerde hasar oluştu.
Cizre’de teröristler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Grup Amirliği’ne patlayıcı yüklü hafriyat kamyonu ile yapılan intihar saldırısı nedeniyle, emniyet binası ve çevresindeki evlerde hasar oluştu. Patlamada, emniyet binası kullanılamaz hale geldi. Bunun yanı sıra, patlamanın şiddeti ilçenin her yerinden hissedildi. Patlamanın gerçekleştiği bölgeye yaklaşık 1 kilometre mesafedeki ev ve iş yerlerinin de camları kırıldı.
İlçede, bugün saat 06.45 sıralarında, PKK’lı teröristler tarafından Çevik Kuvvet Grup Amirliği’ne patlayıcı yüklü kamyonla yapılan saldırıda, 11 polis memuru şehit olmuş, 75’i polis, 3’ü sivil olmak üzere 78 kişi de yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.