Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çırılpıçlak metrobüs yoluna atlayan vatandaş şoke etti

Avcılar’da çırılçıplak metrobüs yoluna atlayarak metrobüsün önüne yatan bir şahıs vatandaşları şoke etti. Metrobüsün son anda durmasıyla kurtulan şahsın yanına gelen bir vatandaş, çıplak şahsa uçan tekme attı.Avcılar Şükrübey...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avcılar’da çırılçıplak metrobüs yoluna atlayarak metrobüsün önüne yatan bir şahıs vatandaşları şoke etti. Metrobüsün son anda durmasıyla kurtulan şahsın yanına gelen bir vatandaş, çıplak şahsa uçan tekme attı.
Avcılar Şükrübey metrobüs durağı yakınında meydana gelen olayda kimliği belirsiz bir şahıs, çırılçıplak metrobüs yoluna atladı. Çevredeki vatandaşları şoke eden olay cep telefonu kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde, bir şahsın aniden metrobüs yoluna atladığı görülüyor. İlginç anların yaşanmasına neden olan şahıs, çırılçıplak metrobüsün önüne yatıyor. O sırada seyir halinde olan iki metrobüs bir anda duruyor. Metrobüsden inen vatandaşlar çıplak kişiye tepki gösteriyor. Vatandaşlardan bir tanesi çıplak şahsın aynına yaklaşarak, şahsa tekme atıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.