Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çırağan Caddesi’nde Şüpheli Paket: Cadde Trafiğe Kapatıldı

Beşiktaş Çırağan Caddesi üzerindeki çınar ağacının altına bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Paket nedeniyle cadde çift taraflı olarak trafiğe kapatılırken, uzman ekibin fünye ile patlattığı paketten çöp çıktı.Beşiktaş...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Çırağan Caddesi üzerindeki çınar ağacının altına bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Paket nedeniyle cadde çift taraflı olarak trafiğe kapatılırken, uzman ekibin fünye ile patlattığı paketten çöp çıktı.
Beşiktaş Çırağan Caddesi üzerindeki çınar ağacının altına bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, paketi şüpheli bulunca caddeyi çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Trafiğin kapatılmasının ardından olay yerine gelen uzman ekip, koruyucu kıyafetlerini giyerek paketin olduğu yere fünye bıraktı. Çevre güvenliğinin alınmasının ardından fünye büyük bir gürültü ile patlatıldı. Patlamanın ardından yapılan inceleme sonucunda paketten çöp çıktı. Kapatılan cadde tekrar trafiğe açılırken, vatandaşlar rahat bir nefes aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.