Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cips Paketinden 70 Bin Liralık Uyuşturucu Çıktı

Elazığ’da bir otomobile operasyon düzenleyen polis, cips ve sigara paketine zulalanmış piyasa değeri 70 bin lira olan Metamfetamin ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü’ne...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cips Paketinden 70 Bin Liralık Uyuşturucu Çıktı
Elazığ’da bir otomobile operasyon düzenleyen polis, cips ve sigara paketine zulalanmış piyasa değeri 70 bin lira olan Metamfetamin ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Polisin çalışmasında bir otomobil durdurularak sürücüsü Y.P ve E.T. gözaltına alındı. Araçta arama yapan polis cips ve sigara paketine gizlenmiş piyasa değeri 70 bin lira olan 183 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi ile kuru sıkı tabanca ve uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirdi.
Gözaltına alınan şüpheliler Y.P. ve E.T. uyuşturucu madde ticareti suçundan adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.