Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cip evin duvarına çarptı: 1 yaralı

Tokat’ta kar yağışı sonucu kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin duvarına çarpan cipin sunroofundan yola fırlayan 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre; Kemer Mahallesi Tokat-Sivas Karayolundan...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cip evin duvarına çarptı: 1 yaralı

Tokat’ta kar yağışı sonucu kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin duvarına çarpan cipin sunroofundan yola fırlayan 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Kemer Mahallesi Tokat-Sivas Karayolundan şehir merkezinde seyir halinde olan Furkan T. (32) idaresindeki 60 BJ 142 plakalı cip kar yağışı nedeni ile sürücüsünin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bir evin bahçe duvarına sonra da telefon direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile cipin sunroofundan fırlayan Oğulcan Y. (30) yaralandı. Yaralı genç 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan cipin şoförü ile diğer arkadaşı kontrol amaçlı olarak hastaneye sevk edildi. Trafik ekiplerinin incelemelerinin ardından hurdaya dönen cip çekici ile oto parka kaldırıldı.

Deprem oldu sandılar

Gece 02.30 sularında meydana gelen kazanın sesine uyanan mahalle sakinleri ise deprem olduğunu sanarak korku yaşadı. Naci İçmez, “Gece uyuyorduk, bir gürültü geldi. Deprem oluyor sandık. Dışarı çıktığımda duvar uçmuştu. Arabayı sonra gördüm. Telefon direğine çarpmış, yolda yerde yatan bir yaralı vardı” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.