Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinnet Getiren Koca, Pompalı Tüfekle Etrafa Rast Gele Ateş Açtı

Ümraniye’de eşi ile tartışıp cinnet getiren koca, sokağa çıkarak pompalı tüfekle etrafa rast gele ateş açtı. Öfkeli koca, polisin uzun süren uğraşlarının ardından ikna edilerek gözaltına alındı.Armağanevler Mahallesi Kanaat Sokak...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ümraniye’de eşi ile tartışıp cinnet getiren koca, sokağa çıkarak pompalı tüfekle etrafa rast gele ateş açtı. Öfkeli koca, polisin uzun süren uğraşlarının ardından ikna edilerek gözaltına alındı.
Armağanevler Mahallesi Kanaat Sokak içerisinde bir şahsın pompalı tüfekle çevreye ateş ettiği ihbarını alan polis, alarma geçti. Çok sayıda ekibin sevk edildiği sokak içerisinde güvenlik önlemi alındı. Eşi ile kavga ettikten sonra sokakta havaya ateş ettiği tespit edilen Zafer Çiftçi, daha sonra polisin gelmesi ile eve girdi. Ekipler, yanında pompalı tüfek bulunan şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı. Bu sırada tartışmanın ardından evden ayrıldığı belirtilen Zafer Çiftçi’nin eşi ve kızı ise ikna çabalarını endişe ile izledi. Uzun bir süre devam eden ikna çalışmaları sırasında zaman zaman sinirlenen Zafer çiftçi, evin camlarını yumrukladı.
Polis Zafer Çiftiçi’yi önce pompalı tüfeği teslim etmesi konusunda ikna etti. Bir süre devam eden bekleyişin ardından sakinleşen Zafer Çiftçi, polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan Zafer Çiftçi, polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.