Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinnet Geçiren Polisin Oğlu Da Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Trabzon’da bu sabah evinde geçirdiği cinnet sırasında eşini, oğlunu ve kızını vurduktan sonra intihar eden polis memuru Veli Çakı’nın oğlu da hayatını kaybetti.Trabzon Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi’nde görevli polis...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’da bu sabah evinde geçirdiği cinnet sırasında eşini, oğlunu ve kızını vurduktan sonra intihar eden polis memuru Veli Çakı’nın oğlu da hayatını kaybetti.
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi’nde görevli polis memuru Veli Çakı (53), bu sabah Ortahisar ilçesi Pelitli mahallesi Aydın Sitesi 8. kattaki evinde henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirdi. Çakı, önce eşi Gönül Çakı’yı ardından kızı Tansu Tenay (19) ile 27 yaşındaki oğlu Çağatay’ı vurdu. Olay sonrası kendisine ait silah ile intihar eden polis memuru Veli Çakı olay yerinde kızı ile birlikte hayatını kaybederken, eşi Gönül Çakı ise ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere öğle saatlerinde rağmen hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan Çağatay Çakı da akşam saatlerinde KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yaşam mücadelesini kaybetti.
Öte yandan Kırşehirli Çakı Ailesi’nin cenazelerinin Ankara’ya gönderileceği ve burada toprağa verileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.