Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çine’de emekli polis intihar etti

Aydın’ın Çine ilçesinde bir süre önce emekli olduğu öğrenilen polis memuru av tüfeği ile intihar etti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 56 yaşındaki emekli polis memurunun eşinden...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çine’de emekli polis intihar etti

Aydın’ın Çine ilçesinde bir süre önce emekli olduğu öğrenilen polis memuru av tüfeği ile intihar etti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 56 yaşındaki emekli polis memurunun eşinden ayrıldığı ve rahatsız olan babası ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Olay akşam saatlerinde Çine Yeni Mahalle 353 Sokaktaki evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; eşinden ayrıldığı için 353 sokaktaki evinde yaşlı babası ile birlikte yaşayan K.A. isimli emekli polis memuru akşam saatlerinde kendi odasına geçti. Bir süredir bunalımda olduğu belirtilen K.A.’nın odasından silah sesi gelmesi üzerine durumu komşulara bildirerek yardım isteyen babası K.A.’nın çığlıkları üzerine eve gelen polis ekipler emekli meslektaşlarının cansız bedeni ile karşılaştı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda evde olay yeri ekiplerince çalışma yapılırken, K.A.’nın cesedi otopsi için Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.